Hoe het werkt?

Vergelijk alle 6220 makelaars in Nederland op geverifieerde reviews en prestaties.

Vraag gratis offertes aan bij de beste makelaars in jouw regio, afgestemd op jouw situatie.

* Makelaars met minder dan 5 transacties of met een beoordeling van 5 of lager worden niet in de resultaten weergegeven.

Waarop kun je makelaars vergelijken?

  • Geverifieerde Reviews: Ervaar de kracht van gemeenschapsgedreven inzichten met onze uitgebreide verzameling van geverifieerde reviews. Krijg een duidelijk beeld van de prestaties en klanttevredenheid van makelaars, direct vanuit de ervaringen van huiseigenaren zoals jij.
  • Gedetailleerde Prestatiestatistieken: Ons platform gaat verder dan alleen reviews. Wij verstrekken diepgaande statistieken en prestatiegegevens van alle 6220 makelaars in Nederland. Of het nu gaat om verkoop- of aankoopstatistieken, gemiddelde verkooptijden of gerealiseerde prijzen, wij zorgen ervoor dat je een keuze maakt gebaseerd op harde cijfers en bewezen succes.
  • Transparantie in Tarieven: Onthul de tarieven van makelaars zonder verborgen kosten of verrassingen. Wij geloven in volledige transparantie, zodat je een goed ge├»nformeerde beslissing kunt nemen over wie jouw woning zal verkopen of helpen aankopen.
  • Persoonlijke Afstemming: Elke woning en elke huiseigenaar is uniek. Daarom zorgen wij ervoor dat de offertes die je ontvangt, zijn afgestemd op jouw individuele situatie en behoeften. Vind makelaars die niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar die ook overeenkomen met jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

In 3 simpele stappen makelaars vergelijken

  • Definieer Jouw Criteria: Geef ons een duidelijk beeld van jouw verkoop- taxatie- of aankoopbehoeften.
  • Vergelijk Makelaars: Gebruik onze uitgebreide database om makelaars te vergelijken op basis van reviews, prestaties en tarieven.
  • Ontvang Offertes: Krijg gepersonaliseerde offertes van de best passende makelaars, vrijblijvend en kosteloos.