Thomas De Aankoopmakelaar

Alle makelaars in Utrecht Top 10 in Utrecht
Unieke bezoekers: 220
Kantoorfoto Thomas De Aankoopmakelaar

Over Thomas De Aankoopmakelaar

Willem Frederik Hermansstraat 350 3544KP, Utrecht

Waarom zou je een aankoopmakelaar inschakelen? Net zoals je naar de dokter gaat als je ziek bent of een architect inhuurt om een huis te bouwen, is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen wanneer je een huis wilt kopen - een van de grootste aankopen van je leven. Bij ons team wordt je begeleidt tijdens dit spannende proces. Wat maakt ons een goede keuze als aankoopmakelaar? Wij staan je bij op een relaxte manier gedurende het gehele aankoopproces. De voldoening die we halen uit het adviseren van klanten bij hun beslissingen is enorm. Ons team bestaat uit gespecialiseerde aankoopmakelaars en een sterke backoffice, allen gepassioneerd over de makelaardij. Vertrouwen is ons sleutelwoord en we nemen de tijd voor je. We zijn er om naast je te staan gedurende het hele proces en om jouw ideale huis te vinden. Interesse in het leren kennen van de gezichten achter ons team? Thomas van Elteren, werkzaam in Utrecht en Jordi Hoogendoorn, werkzaam in Rotterdam, zijn de drijvende krachten achter onze aankoopmakelaardij. Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek? Onze aankoopmakelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om je woonwensen te bespreken, je inzicht te geven in de huidige woningmarkt en om meer te vertellen over onze werkwijze. Ons doel is om jou te helpen bij het vermijden van stress en tijd bij het kopen van een huis. Bezoek onze website voor extra informatie en onze tarieven.

Funda

Op basis van 92 reviews

Google

Op basis van 154 reviews

Eindcijfer

Ons berekende cijfer

Het eindcijfer (9.9) weerspiegelt niet alleen de gemiddelde score (9.7), maar houdt ook rekening met het aantal (246) beoordelingen en het percentage uitnodigingen (94%) van de makelaar, wat dient als indicatie voor de betrouwbaarheid. Deze score dient enkel als referentie en is niet bedoeld als enige bron voor het kiezen van een makelaar. Start een vergelijking om de beste makelaar voor jouw situatie te vinden.

Makelaars vergelijken

Ben jij van plan om binnenkort je huis te verkopen? Of ben je opzoek naar een taxatie of aankoop makelaar?

Ontvang een offerte van Thomas De Aankoopmakelaar en andere makelaars bij jou in de buurt. Vergelijk de prestaties, kosten en beoordelingen en bepaal wie de beste makelaar is om jouw huis in Utrecht te verkopen.

Altijd slim, gratis & vrijblijvend

Thomas De Aankoopmakelaar is lid van:

NVM logo

Thomas De Aankoopmakelaar is lid van de NVM, de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Uw belangen worden hierdoor optimaal behartigd.

NRVT logo

Thomas De Aankoopmakelaar is geregistreerd bij het NRVT, dat de kwaliteit en professionele bekwaamheid van Register-Taxateurs handhaaft. Deze taxateurs volgen strikte gedragscodes en professionele richtlijnen, in lijn met internationale en Europese standaarden voor taxatie.

VastgoedCert logo

Thomas De Aankoopmakelaar is opgenomen in het VastgoedCert-register, een keurmerk dat staat voor kwaliteit en professionaliteit in de vastgoedsector. Met meer dan 9.000 geregistreerde makelaars, onderverdeeld in de secties Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed, en Wonen, garandeert VastgoedCert de deskundigheid binnen de branche.

Wat doet Thomas De Aankoopmakelaar?

Aankoop

Wilt u een woning aankopen? Dan kunt u terecht bij deze makelaar

146 transacties

Thomas De Aankoopmakelaar heeft de afgelopen 12 maanden 146 transacties begeleid. Dit kan bestaan uit te koop, verkoop, aankoop of verhuur.

7 medewerkers

 • Thomas van Elteren

  NVM-makelaar (directeur)

 • Jordi Hoogendoorn

  Kandidaat-makelaar

 • Linda Goorts

  NVM-makelaar

 • Helga van Binsbergen

  Office manager

 • Inge van Wortel

  Makelaar

 • Moniek Bos-de Ruiter

  Office manager

 • Kishan Kamta

  Hypotheekadviseur

Website screenshot https://thomasdeaankoopmakelaar.nl

Openingstijden

Makelaar is nu gesloten

 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag gesloten
 • Zondag gesloten

Thomas De Aankoopmakelaar is actief in o.a. de volgende plaatsen

Prestaties afgelopen 12 maanden

 • Te koop: 0

  Thomas De Aankoopmakelaar heeft momenteel geen woningen te koop staan.

 • Verkocht: 0

  Thomas De Aankoopmakelaar heeft geen woningen verkocht de afgelopen 12 maanden.

 • Aangekocht: 146

  Thomas De Aankoopmakelaar heeft 146 woningen aangekocht de afgelopen 12 maanden.

 • Verhuurd: 0

  Thomas De Aankoopmakelaar heeft geen woningen verhuurd de afgelopen 12 maanden.

Op de kaart

Binnen een straal van 15km